FIAT разкри първите подробности за версията 2019 година на хитовия си

...
FIAT разкри първите подробности за
версията 2019 година на хитовия си
Коментари Харесай

FIAT обнови Tipo за 2019 година

FIAT разкри първите детайлности за версията 2019 година на хитовия си модел Tipo, който е разполагаем в три съществени версии на купето си- 4 и 5 порти, както и комби, и четири равнища на оборудване- Street, Mirror, S-Design и Sport.

Една от главните новости при Tipo 2019 е свързана с въведането на новото равнище на оборудване S-Design, комбито и петвратата версия на което ще се предлага в двуцветен Passione Red/Black контрастен екстериор и напълно нов и изцяло черен интериор.

Нивото на съоръжение Sport, което е развито на базата на оборудването S-Design, надгражда със особено създадени за версията детайли, включително предна и задна ризница, старнични престилки, спойлер за тавана и заден дифузьор.

Версиите 2019 година на Tipo Sport и S-Design получават нов 1.4-литров бензинов двигател и 1.3-литров Multijet с по 95 конски сили, които се причисляват към познатите 1.4-литров T-Jet и 1.6-литров Multijet с по 120 конски сили.

От Fiat разясняват, че равнищата на оборудване Mirror и Street не престават да бъдат насочени съответно към фамилиите и младите потребители.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР