Fiat Chrysler Automobiles инвестира 1 млрд. долара в завод за

...
Fiat Chrysler Automobiles инвестира 1 млрд. долара в завод за
Коментари Харесай

Заради реформата на Тръмп: Автомобилен гигант дава по $2000 бонуси на служителите си

Fiat Chrysler Automobiles влага 1 милиарда $ в цех за камиони и пикапи в щата Мичиган и ще заплати по 2000 $ бонус на служащите си вследствие на намаляването на налозите в Съединени американски щати.

60 000 служащи на италианско-американската компания в Щатите ще получат спомагателното заплащане за труда си, а компанията ще отвори 2500 нови работни места във фабриката покрай Детройт, която ще се трансформира в главен център за произвеждане на пикапите Ram.

" Подходящо е нашите чиновници да получат част от спестяванията вследствие на данъчната промяна и намерено да признаем подобрението в бизнес средата на Съединени американски щати, като съгласно с това влагаме в нашия промишлен отпечатък ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Серджо Маркионе.

 След данъчната промяна: Два US колоса оповестиха по $1000 <a href=бонус за над 300 000 чиновници " >
След данъчната промяна: Два US колоса оповестиха по $1000
бонус за над 300 000 чиновници

Компаниите оповестиха и за проекти за милиардни вложения

Действията на Fiat Chrysler демонстрират, че огромните автомобилни производители одобряват съществено заканите на президента Доналд Тръмп за отдръпване на Съединени американски щати от НАФТА или фрапантни промени в съглашението, което би нанесло големи вреди на фирмите.

Тръмп разгласи, че ще ограничи инспекциите на регулаторите по отношение на автомобилните компании и категорично ги помоли да върнат услугата, като наемат повече служащи.

" Планът на Тръмп наподобява като че ли доста бързо награждава служащите, което е от изгода за администрацията му. Част от него демонстрира на администрацията какъв брой служащи има в Съединени американски щати и алармира, че компанията ще налее тези пари право в стопанската система ", съобщи пред Bloomberg Дейв Съливан, анализатор от AutoPacific.

 След заканите на Тръмп General Motors влага $1 милиард в произвеждане в Съединени американски щати
След заканите на Тръмп General Motors влага $1 милиард в произвеждане в Съединени американски щати

Компанията възнамерява да сътвори 1000 нови работни места

Инвестицията следва трагичен скок в акциите на Fiat Chrysler на фона на оптимизма за обновяването на продуктовата му линия с нови камиони и SUV-та.

Ценните бумаги, които се търгуват в Съединени американски щати, към този момент набъбнаха с 31% от началото на годината, откакто съвсем се удвоиха през 2017 година Компанията е подготвена да показа осъвременените модели Ram 1500 и Jeep Cherokee на автомобилното ревю в Детройт идната седмица.

Fiat Chrysler ще реконструира завода си за тежкотоварни пикапи Ram в Салтийо, Мексико, като към този момент ще създава търговски коли. Консолидирането на производството на Ram в щата Мичиган ще помогне на компанията да се защищити от възможни промени в НАФТА. Тръмп повтори опасността да се отдръпна от комерсиалното съглашение единствено ден откакто канадските управляващи оповестиха, че има все по-големи шансове Вашингтон да се отдръпна от него.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР