Fiat Chrysler Automobiles (FCA) иска допълнително да популяризира собствените си предложения за

...
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) иска допълнително да
популяризира собствените си предложения
за
Коментари Харесай

FCA симулира електромобилността с нови приложения за смаргфон

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) желае в допълнение да популяризира личните си предложения за електромобилност. Ето за какво сега предлага приложението GOe, което е пригодено в два разновидността - за електрическите и плъгин хибридните модели на марките Fiat и Jeep. Приложенията на Fiat GOe LIVE и GO 4xe LIVE скоро ще бъдат достъпни за гратис евакуиране за операционните системи Android и iOS. Приложението симулира шофиране с електрическите и хибридни коли на марката.

Потребителите, които към момента не притежават електрическа или хибридна кола, могат да употребяват приложението GOe, за да симулират пътешестване по определен маршрут. Приложението изчислява изминатото разстояние, консумираната електрическа сила, положението на батерията и оставащия обсег. GOe също така посочва станции за зареждане по маршрута и показва по кое време батериите трябва да бъдат заредени. В края на виртуалното пътуване се дефинират възможните икономии на разноски за гориво и излъчвания на CO2, които биха се постигнали чрез използване на електрическите и хибридни автомобили на FCA в съпоставяне с конвенционалните транспортни средства с двг.

Симулацията работи и в режим онлайн, докато лидерът седи в личната си кола и пътува от самостоятелен старт до дестинация. По този метод възможните икономии на разноски и излъчвания на CO2 могат да бъдат изчислени спрямо напълно електрически задвижвания нов Fiat 500 или зареждаемите хибриди от гамата модели на Jeep 4xe.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР