Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) и Waymo обяниха, че двете компании поставят началото

...
Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) и Waymo обяниха, че двете
компании поставят началото
Коментари Харесай

Fiat-Chrysler Automobiles и Waymo ще работят и за автономни лекотоварни автомобили

Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) и Waymo обяниха, че двете компании слагат началото на нова страница на съдействието си, като стартират общо план за създаването на решения за самостоятелно ръководство, които да бъдат прилагани при лекотоварни пазарни оферти.

От FCA споделят, че системата за антономно управление от равнище 4- L4 Waymo Driver, ще бъде приспособена и интегрирана в лекотоварния Ram ProMaster, който е отлично решение за разносна активност в градски условия.

"Нашето към този момент четиригодишно партньорство с Waymo продължава на ново ниво ", разяснява Майк Менли, изпълнителен шеф на групата FCA. "С въвеждането на Waymo Driver, водещата технология за самостоятелно ръководство, в нашите миниванове , ние се превърнахме в единственото партньорство, което реално вкарва в приложимост напълно автономна технология в действителния живот, на обществени пътища. С тази следваща стъпка, която задълбочава нашата връзка с най-хубавия софтуерен сътрудник в областта, отговаряме на потребностите на нашите клиенти с лекотоварни коли, като дружно ще дадем опция за автономно ръководство при лекотоварните коли, започвайки с Ram ProMaster ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР