Фиаско претърпя пред камерите лидерът на италианските суверенисти Матео Салвини,

...
Фиаско претърпя пред камерите лидерът на италианските суверенисти Матео Салвини,
Коментари Харесай

Разкритикуваха Салвини за подкрепата му към Путин


Фиаско претърпя пред камерите водачът на италианските суверенисти Матео Салвини, строго скастрен през вчерашния ден в Полша от кмета на град, намиращ се на границата с Украйна, който го укори, че в предишното е бил почитател на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2140
" Искаме да изразим надълбоко почитание към всички италиански организации, всички предприятия в Италия, които ни поддържат ", сподели първоначално кметът на Пшемисъл на локалната гара в наличието на лидера на Лигата, пристигнал на публично посещаване в Полша, с цел да поддържа напъните в помощ на украинските бежанци.

" Същевременно имаме персонална забележка към господин сенатора Салвини. Имам тук подарък за вас ", продължи Войчех Бакун, вдигнал тениска с лицето на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и надпис на съветски: " Армията на Путин ".

Същата тениска е облякъл Матео Салвини на фотография, публикувана в обществените мрежи, която го демонстрира с вдигнат палец на Червения площад през 2014 година

How it started How it`s going
— Ci vuole Karma (@VedovaC)
" Бихме желали да идем с вас на границата и в един център за настаняване на бежанци, с цел да забележим какво е направил вашият другар Путин, какво е направил индивидът, описван от вас като ваш другар, на тези хора, които минават границата - по 50 000 души дневно ", атакува го кметът. После го предложения да посети тези бежанци дружно с него " при изискване, че ще носи тази тениска ".

Матео Салвини сниши глава, отвръщайки: " Съжалявам, скърбя... ние подкрепяме бежанците ". Тогава италиански фотограф му подмятна: " Шут ", " смешник ", " връщай се вкъщи ", споделя Агенция Франс Прес.

След нахлуването на Русия в Украйна Салвини бе отрупан с рецензии поради това, че дълги години намерено споделяше възхищението си от президента на Русия. Италия " има потребност от десетки хора като него, които вземат драговолно интереса на своите жители ", споделяше той. И нееднократно обличаше тениски с облика на Путин, в това число в Европейския парламент.

Евроскептик с антимигрантски настройки, като вътрешен министър Салвини блокира през 2019 година в морето редица кораби на неправителствени организации, пренасящи избавени мигранти. По мотив един от тези случаи е обвиняем за корист с власт.

Инвазията в Украйна го накара да даде заден ход - той към този момент зове италианците да отворят вратите си за бежанците и поставя старания да бъдат забравени многочислените му изказвания в поддръжка на Путин след анексията на Крим през 2014 година

Самият стопанин на Кремъл се е изказвал за него с другарски звук. През 2019 година Путин съобщи: " Салвини има топло отношение към страната ни, той добре познава съветската реалност ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР