Фейсбук За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със

...
Фейсбук
За Николета Лозанова няма ограничения по родните пътища. Табелите със
Коментари Харесай

За Николета Лозанова няма ограничения

 Фейсбук За Николета Лозанова няма ограничавания по родните пътища. Табелите със знаците за скорост не важат за хубавицата, която не се преценява с тях и самоуверено се придвижва из родината ни с превишена скорост.

Най-популярната ни плеймейтка качи в обществените мрежи клипче по какъв начин водачът й я вози, а тя се любува на пътя и хубавата музика. " Уикенд " видя, че мощният джип " Мерцедес " лети из София с цели 175 км/ч, което е много над ограничаването. От видеото не излиза наяве където тъкмо е Ни Ло, само че даже и по Околовръстния път скоростта на придвижване е лимитирана до 80 км/ч. 

Любимата на вратаря Ники Михайлов е фенка на джиповете " Мерцедес ", само че предходното й возило бе бяло, а в този момент се вози в финален модел Mercedes-Benz GLS 400 D 4MATIC AMG 6+1, който обича да акцентира, че си е купила сама и в това няма нищо чудно. Моделката изкарва задоволително и може да си разреши да има толкоз скъпа кола. Тя в никакъв случай не кара звяра на четири колела, а употребява услугите на водач, който има разпореждане от шефката си да натиска педала на газта до дъно. Най-често плеймейтката се разминава без санкции от служителите на реда, а минава фино с една усмивка и някое селфи с катаджията. 

Обикновено хубавицата от пловдивското село Караджово се вози на задната седалка, като същинска принцеса, само че от време на време по изключение сяда и начело. Лозанова не разрешава на водача си да подвига повече от позволената скорост само когато е с щерка си Никол. Ни Ло внимава на пътя единствено в случай че и наследницата й е в колата, в останалите случаи дава право на водача са да " лети " по родните пътища. " По разпореждане на Николета се кара постепенно, в случай че Никол е в джипа. Ако е сама или с Ники Михайлов, се подвига много по-висока скорост ", настояват от обкръжението на някогашната на Валери Божинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР