Фейсбук ВМРО издига хирурга д-р Николай Евтимов за кмет на Варна.

...
Фейсбук
ВМРО издига хирурга д-р Николай Евтимов за кмет на Варна.
Коментари Харесай

ВМРО издига хирург за кмет на Варна

 Фейсбук ВМРО издига хирурга доктор Николай Евтимов за кмет на Варна. Кандидатът бе показан през днешния ден от водача на партията Красимир Каракачанов. Формацията ще се яви на изборите с листа от 51 общински съветници. Тя номинира и свои претенденти за районни кметове в крайморския град, съобщи Българска телеграфна агенция.

Местните структури имат свободата да вземат решение дали ще се явят независимо на идните избори или в коалиция, посочи Каракачанов. По думите му неразрешени са единствено партньорските връзки с Движение за права и свободи и не се предлагат такива с Българска социалистическа партия. За метода на гласоподаване Каракачанов уточни, че Вътрешна македонска революционна организация толерира преференциалния избор, защото той дава опция хората да показват мнение.

В област Варна партията издига свои претенденти за кметове в общините Долни чифлик и Провадия. В други две ще се яви дружно с НФСБ.

За Варна оценката на Каракачанов беше, че през последните години са направени доста неща в града, само че битовата престъпност и интеграцията на ромите остават сериозен проблем. За да бъдат преодолени, в предизборната платформа на претендента за кмет са залегнали серия ограничения, измежду които безвъзмездни детски ясли и градини и увеличение на зоните с видеонаблюдение в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР