Фейсбук Възможно е любовна драма да стои в дъното на ужасяващата

...
Фейсбук
Възможно е любовна драма да стои в дъното на ужасяващата
Коментари Харесай

Любовна драма белязала смъртоносната катастрофа с 15-годишната Нанси

 Фейсбук Възможно е любовна драма да стои в дъното на ужасяващата злополука, станала на 5 август вечерта до село Баница.

Ден по-рано починалата тийнейджърка Нанси Б. се е скарала с приятеля си Росен, който е управлявал колата без брошура. Нанси даже е споделила статус на профила си във Facebook: " Не те е боязън от нова обич, боязън те е от остаряла болежка ", а на другия си профил е разгласила фотография на разплакани очи, написа Блиц. 

На същия ден Росен е пуснал видео онлайн от Facebook, на което се вижда, че е на маса и разпива с другари. Ще имам брошура, чува се в един миг от видеото.

Вечерта на злополуката Нанси, приятелят й Росен, който пробва да се събере с нея още веднъж, друго момиче от компанията им - Стефи и Лео се връщат от село Мрамор, където са били в заведение. 

Припомняме, че към 20.00 вечерта край село Баница, Росен не овладява колата, забива я в канавка и колата се прекатурва по таван. От конфликта Нанси умира на място, Росен е откаран в болница с доста тежки пострадвания и в кома, Лео е с шест счупени прешлена, само 16-годишната Стефи не е потърпевша. 

Трагедията за околните на Нанси е в действителност голяма. Майката Биляна е неработоспособен и отглежда сама щерка си, откакто татко й я изоставя. Тя е имала още две деца, само че ги изгубила още, до момента в който са били бебета. 

Миналата година Биляна подписва брак с мъж от селото, надявайки се най-сетне да сътвори семейство, само че и този път прокобата я застига. Малко след сватбата той е задържан, до момента в който кара дрогиран. Той е имал и други прегрешения - разпространяване на опиати, палежи и обири

Лекарите към момента не се наемат да дадат прогнози за положението на Росен, Лео е вън от заплаха за живота.  В момента служителите на реда откриват на кого е бил автомобилът, с който младежите са аварирали. По закон той също може да бъде притеглен под отговорност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР