Фейсбук Във Варна приключи тридневният мега рок фест Варна Мега Рок.

...
Фейсбук
Във Варна приключи тридневният мега рок фест Варна Мега Рок.
Коментари Харесай

Глен Хюз с минута мълчание на Варна Мега Рок в памет на двете деца

Фейсбук Във Варна завърши тридневният мега рок фест Варна Мега Рок. Билети за събитието са продадени в 20 страни, което е връх за български фестивал, съгласно уредника Цонко Цонев, съобщи Българска национална телевизия.

Хард рок и разнообразни стилове метъл звучаха във Варна. Грандиозно шоу направиха пауър колосите Камелот и гласът на рока Глен Хюз. В неделя на Морска гара стъпиха финландците от Apocalyptica и Nightwish.

Цонко Цонев разяснява: " Много млади рок почитатели има и за тях най-много Nightwish са една от паметните групи. Има от Малта, Кипър, скандинавски страни, Унгария, Чехия, Полша, от всички страни европейски съвсем, има и от Америка ".

Легендарният вокалист на Deep Purple и Black sabbat Глен Хюз стартира концерта си нощес с минута безмълвие - в памет на двете деца, които починаха, повлечени от вълните на празника на града преди няколко дни. В компанията на родните музиканти от Б.Т.Р Хюз взриви публиката с типичен шлагери на Deep Purple. И въпреки той да беше най-дългоочаквания посетител, доста почитатели бяха пристигнали, с цел да чуят и родните банди Krossfire, КИКИМОРА, BENDIDA и KONKURENT.

По предварителни данни Apocalyptica и Nightwish са довели сред 12 000 и 15 000 почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР