Фейсбук В понеделник вечер Фики грабна втора победа в девети сезон

...
Фейсбук
В понеделник вечер Фики грабна втора победа в девети сезон
Коментари Харесай

Фики призна за кой образ се страхува да му се падне в Капките

 Фейсбук В понеделник вечер Фики сграбчи втора победа в девети сезон на шоуто с облика на Тина Търнър и осъществяването на Simply The Best. Талантливият артист описа, че както той, по този начин и всички негови сътрудници в шоуто, подхождат съществено и отговорно към дилемите, които им се падат и съгласно него им се получава доста добре.

" Любимият ми облик досега е песента, с която започнах и самият Дони като облик – за мен беше голяма чест да извърша " Уморени крила ". Страхотно е преживяването да влизаме в разнообразни тембри, доста е забавно да се опитваме да достигнем даден реализатор вокално, а също по този начин и неговата харизма. Процесът на работа с екипа на " Като две капки вода " в действителност е страховит – възторженостти и поздравления за техния професионализъм през всичките тези години ", сподели изпълнителят.

От представянето на Фики досега наподобява, че няма кой облик да го тормози. Самият той споделя, че щом Бионсе и Дженифър Лопез към този момент са минали, няма от какво да се опасява. " Образът, който значително ме е боязън да ми се падне, е този на Майкъл Джексън, тъй като той е неосъществим. А с моята фигура, в случай че би трябвало да го подражавам, ще стане ужасно ", споделя с усмивка надареният артист.

Като дете с известен татко началото на Фики Стораро е било мъчно, до момента в който се потвърди на сцената. Според него моментът, когато е схванал, че сцената ще е неговото бъдеще, е когато е определен да пее в Олимпийския хор през 2012 година – той е един от петимата българи, които са популяризирали страната на Олимпиадата в Лондон.

Там Фики е бил дружно с участници от Световния хор, който е наброявал 110 индивида. " Тогава ме беше боязън, само че постоянно съм вярвал, че с работа и неизменност мога да стигна до някъде ", споделя той.

Сред обстановките в " Като две капки вода ", когато адреналинът е изиграл неприятна смешка на Фики, е представянето му в облика на Роби Уилямс с песента Let Me Entertain You.

" Забравих си огромна част от текста, тъй като осъществяването беше комплицирано и имах да мисля за толкоз доста неща, само че благодарение на екипа се оправих. Много съм им признателен. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР