Фейсбук Туристът, чието тяло бе открито днес от спасителните служби в

...
Фейсбук
Туристът, чието тяло бе открито днес от спасителните служби в
Коментари Харесай

Трагедията е огромна! Загиналият в Стара планина турист се оказа млад и обичан от всички лекар

Фейсбук Туристът, чието тяло бе намерено през днешния ден от избавителните служби в Стара планина, се оказа млад и обичан от всички доктор. Тази трагична вест бе обявена от сътрудниците му в " Александровска " болница, където е работел. Ето какво се пишат те в известие, публикувано до медиите през днешния ден следобяд:

Останал без родители, доктор Шкодров приключва образованието си в Медицински университет - София като стипендиант по програмата на ФПББ " Готови за триумф ", в поддръжка на отлични възпитаници и студенти, изгубили единия или и двамата си родители.

Той е един от дребното лекари, които избират сложна компетентност, каквато е незабавната медицина, макар опциите, които има като сирак и отличен студент. Много пъти взе участие непринудено и безплатно в прегледите на възрастни хора от Северозападна България, проведени от Фондация " Направи положително - Александровска " и сътрудници.

От тази година, младият доктор стартира да специализира " Спешна медицина “ и бе част от екипа на Спешното поделение в УМБАЛ " Александровска “. Въпреки късия му житейски и професионален път, ще запомним доктор Шкодров с неговата усмивка, с огромното му сърце, кураж и предпочитание да откликва на всеки вик за помощ, постоянно подготвен да се себераздава и да твори положително. Горди сме, че имахме достойнството да го познаваме!

Поклон пред светлата му памет! "
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР