Фейсбук Тарикати, намерили загубено чуждо портмоне в Девня, не успяха да

...
Фейсбук
Тарикати, намерили загубено чуждо портмоне в Девня, не успяха да
Коментари Харесай

Камери разобличиха тарикати, забравили да върнат чуждо портмоне в Девня

 Фейсбук Тарикати, намерили изгубено непознато портмоне в Девня, не съумяха да се скатаят и похарчат наличието му, след камери сложени към часовниковата кула в Девня, уловили " късметлиите ", научи Varna24.bg .

Жителите на града са във екстаз от развръзката на събитията, откакто с помощта на инсталирано5о видеонаблюдение, служителите на реда бързо стигнали до хората, присвоили непознатата движимост, вместо да я предадат в полицията. 

За случая показа собственичката на изгубеното портмоне, в което е имало над 400 лв.. Стоянка Михайлова благодари във фейсбук на органите на реда и на Община Девня за проявения професионализъм и експедитивност.

До удобната развръзка се стигнало, откакто съседка на Стоянка споделила за изгубеното портмоне на кандидат-кмета Свилен Шитов, който от своя страна съдействал дамата да получи записите от инсталираните камери.

След като ги предоставила в полицията, органите на реда открили, че четирима души – двама мъже и две дами са прибрали портмонето.

Видеото посочило, че качвайки се в автомобила си те преброили парите, а по номера на колата служителите на реда бързо стигнали до групичката, живееща в Белослав. 

При разпита мъжът, присвоил портмонето се опитал да излъже, че било празно, само че когато фрагментите по неоспорим метод посочили какво е извършил той и приятелите му, признал за стореното и върнал парите.

От пресслужбата на досегашния кмет на Девня и претендент за втори мандат от листата на ГЕРБ Свилен Шитов прецизираха за медията ни, че за идващия мандат се планува локалната администрация да окрупни системата за видеонаблюдение с още 120 камери, като такива ще бъдат инсталирани освен на улиците, само че и в междублоковите пространства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР