Фейсбук Светската репортерка на "Папараци" и журналист от вестник "Телеграф" Елизабет

...
Фейсбук
Светската репортерка на "Папараци" и журналист от вестник "Телеграф" Елизабет
Коментари Харесай

Репортерката на Папараци с емоционална изповед след сватбата във ВИП Брадър

Фейсбук Светската кореспондентка на "Папараци " и публицист от вестник "Телеграф " Елизабет Методиева, безусловно взриви интернет пространството с това, което разгласява в обществената мрежа Facebook. Ето и думите й отпреди два дни:
Днес безспирно чувам за снощната женитба на Даниел Петканов и Александра Богданска. И до момента в който множеството хора настойчиво размишляват дали това е действителност, или добре скърпен ПР трик, то едни думи от устата на скандалната младоженка ме хвърлиха в следващи размишления... "Защото ти си това, което желая, а не това, което би трябвало! "... Станах като ужилена от комфортното канапе и вътрешно се попитах "Кога за последно обича, както искаш, а не както би трябвало?! "... Или към този момент бях приела, че животът ми би трябвало да е комфортен, както канапето?!...
Цяла нощ този въпрос не ми даде мира... Колко хора през днешния ден имат смелостта да обичат по този начин, без боязън, без терзание, че всички отхвърлят любовта им, даже личните им родители... Върнах се 2 години обратно... когато и аз обичах по този начин, същински и без правила, дотолкоз, че вземах първия полет и заминавах сама, срещу волята на майка ми и всичките ми другари, с цел да видя индивида, който ми беше предизвикал най-гадните моменти, само че в това време бе причина и за най-щастливите ми мигове... След тази обич се научих да влагам усеща рационално... да мисля какво би трябвало и по-скоро да приема, че животът би трябвало да е умерено море. До нощес... нощес си споделих "Защо "?!...
Хора, кой дефинира какво би трябвало и за какво?... Кой с изключение на сърцето?! А, вие... и вие ли живеете както би трябвало и имате ли смелостта да захвърлите оковите на общоприетото "добро " и да се втурнете да обичате?! Живеем в свят, в който постоянно ни се втълпява каква музика да слушаме, къде да вървим, какво да гледаме даже... Защо би трябвало да разрешаваме да ни кажат и по какъв начин се обича?!
Кое е вярно - да живееш без страст и всекидневието ти да е подредено по проект, който може да не те прави благополучен, само че го следваш, тъй като по този начин би трябвало?! Знаете ли... нищо не би трябвало, в случай че не ви прави щастливи! И да, аз може постоянно да бъркам в страстта си, само че знам какво е да обичаш, който искаш, а не който би трябвало... Направи го и ти...Да, тъкмо ти, който четеш това и нямаш смелостта да застанеш против някой, отстоявайки позицията си! Това е твоя живот и различен няма да има...Обичай, живей, страдай, плачи, само че го прави същински, а не по проект! Определено идващият ми самолетен билет ще е за там, където желая, че дестинацията "Трябва " май се оказа, че не ми е обичана!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР