Фейсбук Слух, че Слави Трифонов е купил телевизия Евроком, плъзна в

...
Фейсбук
Слух, че Слави Трифонов е купил телевизия Евроком, плъзна в
Коментари Харесай

Слави купил телевизия Евроком за 12 милиона?

 Фейсбук Слух, че Слави Трифонов е купил телевизия " Евроком ", плъзна в медийните среди, написа Уикенд.

Според изданието договорката е била финализирана безусловно преди дни. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде публично оповестена. На този стадий и Слави, и " Евроком " не разясняват. Журналисти в малкия екран признаха, че по коридорите се носи сходна мълва, само че шефовете изрично отрекли. Слави в никакъв случай не е бил забелязван в студията на канала.

Още когато Трифонов разгласи, че стопира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че той води договаряния да купи медията. Тогава се спрягаше сумата от 8 милиона евро. В последна сметка цената е била понижена до 12 милиона лв.. Трифонов щял да финансира покупката с персонални средства и заем от банка, който да погаси в период от 5 години.

Не е ясно и дали в медията ще настъпят промени, в случай че договорката е реалност. В момента най-популярните излъчвания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, малкия екран дава програмно време на всеки, който има опция самичък да финансира своя графа.

Източник на " Уикенд " твърди, че малкия екран щяла да бъде с ново име и чисто нова образна опаковка, която сега се подготвяла. Медията щяла да се споделя " Канал 7/8 " – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов " Севън ейт продакшън ". Очевидно от ефира на медиата Дългия ще загрява за политическата си кариера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР