Фейсбук Семейството на малката Бориса от Варна, за която първо Varna24.bg

...
Фейсбук
Семейството на малката Бориса от Варна, за която първо Varna24.bg
Коментари Харесай

Битката за живота на малката Бориса от Варна продължава

 Фейсбук Семейството на дребната Бориса от Варна, за която първо Varna24.bg осведоми, продължава борбата за спасението на чаровното момиченце. Ето какво споделя бащата на детето:

" Бориса се роди със задръстване в тънкото чревце, в резултат на рядка генетична болест муковисцидоза. На коремчето й беше изведено черво, от където вършеше естествените си потребности в специфични торбички. Всеки месец влизахме в болница заради чести инфекции. След 5 интервенции (последната траеща 8 часа), чревният откъс е възобновен и имаме по-голям късмет за живот. Детенцето се нуждае от скъпо струващи висококалорични храни, витамини и медикаменти, които се закупуват от чужбина (няма ги в страната). Ходихме да търсим помощ от държавни фондове, само че към този момент не срещаме поддръжка макар големия брой епикризи, интервенции и платежни фактури.

Мислихме много преди да пуснем сметката, само че към този момент знаем, че ще се нуждаем от помощ! Лечението на Бориса сега се води в Мюнхен в клиника по муковисцидоза, макар положението и от " Фонд за лекуване на деца " на два пъти ни отхвърлят и лекуването се поема от вас донорите.

Бориса ще бъде съвсем през целия си живот на скъпо антибиотично лекуване и хранителни добавки които не се поемат от здравната каса, в доста от случаите се стига до трансплантация на бял дроб или летален излаз.

Надеждата ни е в геннозаместваща терапия която сега се създава за нейната разновидност цената и ще бъде по отношение на до момента създадените на стойност към 290 000 $ на година. Положението е меко казано комплицирано. Имаме поддръжка и се молим да има хора, които да поемат каквато и да е самодейност да ни оказват помощ, молим се и на Бог да ни даде глътка въздух. Не инцидентно се роди с името Бориса. Знаеме че е мощна...Благодаря ви и бъдете Благословени! "

Това сметка за всеки, който желае да подкрепи лекуването на нашето детенце:

ДСК БАНК: BG56STSA93000023296154

BIC: STSABGSF Борислав Янков

PAY PALL: [email protected]

титуляр Румяна Валентинова Миткова. Основание за внасяне " ДАРЕНИЕ "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР