Фейсбук Родителите на бебе Калина от Варна споделиха добри новини, видя

...
Фейсбук
Родителите на бебе Калина от Варна споделиха добри новини, видя
Коментари Харесай

Добри новини за бебе Калина от Варна

 Фейсбук Родителите на бебе Калина от Варна споделиха положителни вести, видя Varna24.bg.

Ето какво е положението на чаровното момиченце, чиято орис провокира вълна от съпричастност във Варна и страната:

" За бебе Кали 2020 година стартира с доста усмивки и положителни страсти. Тя се усеща доста добре, последните проучвания демонстрираха постоянни чернодробни индикатори и покачване на белтъците, което е доста добра вест за нас.

Резултатите от биопсията на червата са естествени и не демонстрираха съществуване на някакво заболяване. При нужда ще бъдат направени спомагателни проучвания в болничното заведение в Хамбург.

Според лекарите в идващите 5 години ще са нужни 6 контролни прегледа в Университетската болница Хамбург-Епендорф в Германия. Първият обзор следва в този момент (шест месеца след операцията), а вторият ще бъде една година след интервенцията. Ако всичко с Калина е добре, молим се мощно да е по този начин, по-късно прегледите ще бъдат единствено един път годишно, като те ще бъдат заплатени с помощта на всички вас, които ни подкрепихте предходната година.

На Калина ще бъдат направени цялостни контролни проучвания, обзор на общото й положение, ехография и, в случай че се наложи, биопсия на черния дроб. Надяваме се и медикаментите за имуносупресията последователно да бъдат понижени.

Резултати от прегледите, проучванията и вести по отношение на положението на бебе Калина ще споделим на нашата Facebook страница.

Благодарим ви още един път, че дружно успяхме да спасим Кали! Желаем ви страхотна, сполучлива и изпълнена с доста здраве 2020 година! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР