Фейсбук Рибно тържище предстои да бъде изградено на ул. Иван Вазов“

...
Фейсбук
Рибно тържище предстои да бъде изградено на ул. Иван Вазов“
Коментари Харесай

Предстои изграждането на рибно тържище в Белослав

 Фейсбук Рибно пазарище следва да бъде построено на ул. " Иван Вазов “ в Белослав. Проектът ще се осъществя посредством Местната инициативна група Белослав – Варна – Аксаково. Това сподели в изявление за Радио " Фокус “ – Варна кметът на града, който преди дни встъпи във втори мандат инж. Деян Иванов.

По думите му към това рибно пазарище ще има обособени паркови зони, паркинги, сграден фонд, с цел да могат да се провеждат и разнообразни фестивали и презентации. " Същевременно, когато хората вървят на пазар да отдъхват, да почиват. В момента това място наподобява като една изоставена равнища “, изясни кметът.

Той уточни още, че в общината продължава интензивно работата по дотъкмяване на започнатите планове. Един от тях е обвързван емблематичната за жителите на града чешма в местността " Чучурките “. Там ще бъде построено едно хидро-техническо оборудване, ще има водно огледало и три водопада. " Смятаме, че ще се получи един доста прекрасен ъгъл за отдих, който ще е забавен като архитектура. Ще бъде прелестно за жителите, които са наоколо до тази околност и за гостите “, изясни инж. Иванов. Той добави, че в читалището в град Белослав също следва реализацията на следващ план по " Красива България “. В постройката ще се обезпечи достъп за хора с увреждания, ще се приспособят и ще се обновят санитарните възли.

" Друго, което следва, е по контракт, който подписахме за енергийна успеваемост на сградния фонд на Общината. Включени са три здания. Надявам се, откакто приключим процедурите, може би през пролетта да стартираме тези поправки. В трите здания работят близо 40 щатни чиновници. Това е лицето на администрацията, доста жители употребяват нашите услуги, на тях също би трябвало да им е удобно и прелестно да посещават институцията. Други планове, които сигурно знаем, че ще се осъществят са за саниране на детските градини в селата Езерово и Страшимирово “, уточни още кметът на Белослав.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР