Фейсбук Разширяването на синята зона Варна ще стане два етапа. Първо

...
Фейсбук
Разширяването на синята зона Варна ще стане два етапа. Първо
Коментари Харесай

Синята зона ще се разшири на два етапа, гратисен период няма да има

 Фейсбук Разширяването на синята зона Варна ще стане два стадия. Първо ще проработи секторът от зона " Широк център " сред бул. " Сливница " и Военноморското учебно заведение, а по-късно и зоната над бул. " Мария Луиза ", разгласи в предаването " Зала Пленарна " на Дарик шефът на " Общински паркинги и синя зона " Младен Иванов.

Той посочи, че това се прави за да няма скупчване на хора, подаващи документи. Препоръчва се и подаването на документи онлайн.

Гратисен интервал при заработване на " Широк център " не се планува, защото синята зона и нейните особености са към този момент познати на жителите.

Над 200 000 лв. са загубите поради неработещата синя зона по време на изключителното състояние, уточни Иванов. Над 100 000 лв. са нормалните доходи на месец от краткотрайно паркиране.

Той разкри още, че скоро следва монтиране на станциите за зареждане на електрически автомобили. Те ще са 22 на брой – 10 в зона " Център " и 12 в зона " Широк център ". На всяка станция ще могат да се зареждат по два електрическия автомобил по едно и също време.

От началото на май " паяците " във Варна работят на цялостни обороти. На ден петте репатриращи машини подвигат 50-60 коли. Трафикът в морската столица се възвърне в цялостна степен и броят на нарушителите също се усили, посочи шефът на " Общински паркинги и синя зона ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР