Фейсбук Районът, в който варненци най-активно преобразяват сами кварталните градинки, е

...
Фейсбук
Районът, в който варненци най-активно преобразяват сами кварталните градинки, е
Коментари Харесай

Кметът даде за пример Владиславово като най-красив квартал

 Фейсбук Районът, в който варненци най-активно преобразяват сами кварталните градинки, е " Владислав Варненчик ". Това показа кметът на Варна Иван Портних в обществената мрежа, където разгласява и фотоси, видя Varna24.bg .

" И тази пролет на огромен интерес се радва състезанието " Пъстро и основано с обич ", проведен от районния кмет Николай Костадинов. Радвам се, че част от премиите в състезанието са извоювани от градинки, основани по програмата на Община Варна. Поздравявам всички цветари и самоделни майстори, които влагат доста труд и въображение в градинките.

Ние също продължаваме работа в региона. Имаме планове, които, уповавам се, ще успеем да осъществяваме, макар комплицираната икономическа конюнктура.

След сполучливия пилотен план за облагородяване на IV микрорайон, предвиждаме възобновяване на " Кайсиева градина " (имаме подготвен план, в ход е процедура за избор на изпълнител). Ще бъдат ремонтирани улици, междублокови пространства с нови паркоместа и озеленяване, с детски и спортни площадки.

Продължава построяването на модерния спортно-развлекателен комплекс - с открити площадки за футбол, баскетбол, стадиони за волейбол и тенис на корт, фитнет, скейтпарк, тенис на маса. " Владиславово " към този момент ще има спортна зала с 400 места. 

За новия комплекс за спорт и отдих във Владиславово повече тук:

https://web.facebook.com/ivan.portnih.2017/posts/2846530025461192

Очакваме държавна финансова поддръжка за строителство на нов корпус на детска градина " Приказка ".

В по-дългосрочен проект работим по планове за създаване на културно-спортен център с басейн в ОУ " Стоян Михайловски ", планираме разширения на бул. " Цар Освободител " и пробив на бул. " Константин и Фружин " до бул. " Трети март ", поправки на ул. " Д-р Петър Дертлиев ", " Димитър Пешев ", " Д-р Емил Станчев " и други ", разяснява кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР