Фейсбук Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от

...
Фейсбук
Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от
Коментари Харесай

Любовната приказка на Рафи! Певецът 6 месеца чакал хубавата Елена

 Фейсбук Рафи Бохосян и гаджето му, ефектната танцьорка Елена, са от най-стилните двойки в шоу съсловието – без кавги, без изневери, без " изцепки “ в обществените мрежи. Преди повече от петилетка се срещат в кафене – тя е с приятелки на сладки приказки, когато вижда изгряващата звезда и провежда обща фотография. Отлично възпитаният Рафи незабавно се съгласява, само че не пропуща да записва обаянието на момичето. И защото под слънцето няма нищо инцидентно, след време – когато той желае да има личен балет, го срещат с Елена. Според светските клюкари тъкмо тогава гласовитият чаровник към този момент се оглеждал за непрекъснато гадже и даже направил регистрация в най-популярната платформа за запознанства Тиндър, само че умелата хореографка към момента била ангажирана. Рафи и до момента споделя, че е желал да бъде задоволително честен още при старта на общуването им и спазвал здравословната отдалеченост – изключително, откакто схванал, че тя си има някогашен сътрудник. Този факт обаче по никакъв начин не му попречил да оцени по достолепие визията и маниерите й.  Двамата стават същински близки, само че единствено като положителни другари – нито един от тях не прекрачва границата, преди Елена да се раздели с предходния си. Докато една вечер пристрастеността им избухва напълно ненадейно – на другата заран Рафи се усеща надали не като полов нахалник. По-късно той споделя, че в оня момент се е запитал подготвен ли е в действителност да заживее с изгората си под един покрив. Няколко месеца по-късно откриват, че са сродни души. Елена обаче е освен атрактивна девойка, само че още йога и познавач в цифровия мениджмънт – амбициозна и поредна. Може би поради навика си постоянно всичко да слага в ред, Елена първоначално се чуди дали не й би трябвало глътка въздух след предишний петгодишен романс. После обаче нещата идват на мястото си – в това число и тези, които имат потребност от бутане: тренировките на Рафи, елиминирането на хаоса от битовото му ежедневие, намаляването на децибелите сред стените.

Не се ревнуват – и за двамата доверието е наложително, както и свободата, несъмнено. Никой никого не дебне, нито разпитва – макар че и двамата са наясно с нравите и изкушенията в развлекателната промишленост. Всеки от време на време напомня на другия, че клюките и измислиците в онлайн пространството и в някои медии са изцяло вероятни, само че това не значи, че дават отговор на действителността. Той е удовлетворен, когато мъжете я харесват – въпреки всичко е самопризнание за безупречния му усет, тя пък се забавлява от сантименталните излияния на фенките му, написа Стандарт. Консенсус има и в музикалните им усети – от нейния хип-хоп до неговия хард-рок. Елена интензивно взе участие освен като слушател и фен в творчеството на Рафи – с изключение на, че е първият човек, който изслушва всяко негово ново парче, тя има и право на дейно мнение. Освен всичко друго, му оказва помощ и в пластиката на всеки от облиците му в " Капките “ – изключително в кълчотенето като Бритни Спиърс. Елена е тази, която тотално го поддържа в сложния заключителен избор – да бъде Васил Найденов и да извършва мега шлагера " Сбогом, моя обич “. А Рафи " мазета рибата “ като Кеца и изцяло справедливо е първенецът в сезон 9 на " Капките “. Той беше толкоз артистичен в превъплъщението си, че Юлиан Вергов скочи от стола си измежду журито и го подвигна на ръце. Много е евентуално скоро да забележим Бохосян и в достоверни актьорски задължения, а освен в фалшификати.               

Междувременно стана ясно, че приключилият Търговската гимназия в Бургас с профил " Икономика и мениджмънт " Рафи прави нов лейбъл с брат си.  " Всеки бизнес е привързан с финанси, маркетинг, счетоводство. В Yan Brothers и като продуцент употребявам доста от това, което съм научил, като се старая да заобикалям остарели неточности. Ще стартираме нещо напълно ново за България, което може да изведе нашите актьори на международната сцена ", споделя Бохосян.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР