Фейсбук Пристигащите от рискови дестинации пътници на летище Варна няма да

...
Фейсбук
Пристигащите от рискови дестинации пътници на летище Варна няма да
Коментари Харесай

Пристигащите от рискови дестинации на летище Варна няма да ползват автобусите на Градски транспорт

 Фейсбук Пристигащите от рискови дестинации пасажери на летище Варна няма да имат опцията да се приберат до домовете си с градския превоз и да основат риск от разпространяване на ковид, научи Varna24.bg

Информацията показа в обществената мрежа кметът на Варна Иван Портних.

" Във връзка с възобновяването на полетите от Летище Варна от и до рискови страни - Нидерландия, Англия, Германия, Австрия, разговарях с управлението на " Градски превоз " ЕАД за прекратяване на обслужването на спирката на летището два часа след кацане на аероплан от тези страни. Полетите са 1-2 на ден.

Мярката е превантивна, за ограничение на вероятно разпространяване на заболяването. Подобен диалог организирахме и с управлението на частната компания " Транстриумф ", чиито рейсове също минават по трасето. Получих уверения от управата на Летище Варна и от РЗИ - Варна, че е основана цялостна организация за инспекция на идващите и карантиниране.

Призовавам всички водачи на таксита, които транспортират пасажери от летището, наложително да съблюдават противоепидемичните ограничения за сигурност.

До момента всички ние дружно се оправяме доста добре! Заболели са най-малък брой хора, нямаме смъртни случаи. Затова е доста значимо да продължим да бъдем деликатни и виновни.

От всеки един от нас зависи дали ще задържим тази резистентност и напъните ни досега да не отидат на вятъра. Бъдете здрави! ", разяснява кметът във фейсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР