Фейсбук Премиерът Бойко Борисов спазва повече от стриктно всички правила на

...
Фейсбук
Премиерът Бойко Борисов спазва повече от стриктно всички правила на
Коментари Харесай

Борисов разделен от внуците

 Фейсбук Премиерът Бойко Борисов съблюдава повече от прецизно всички правила на карантината и откогато тече изключителното състояние в страната, не е виждал обичаните си внуци. Тъй като всекидневно министър-председателят се среща с десетки хора, той избира да запази здравето на фамилията си, въпреки да тъгувал по двете си внучета.

Бойко-младши и по-малкото му братче Иван също не спирали да питат за дядо си, само че майка им Венета ги уверявала, че той доста ги обича и напълно скоро щели да могат да го видят и да играят дружно. Малчуганите се радвали, когато го гледали по малкия екран, и нямали самообладание още веднъж да го гушнат.

Неведнъж министър председателят е показвал фамилната идилия, в която се потапя, когато му остава време за отмора вкъщи, а измежду обичаните му занимания с внуците са да слушат музика, да играят карти и да ритат топка, когато времето е хубаво.

През този януари първородният внук на премиера, който носи неговото име, навърши 4 годинки. На 13 юли братчето му Иван пък ще чества своя втори рожден ден, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР