Фейсбук Полицията във Варна пусна официално съобщение, че издирва 32-годишният Здравко.

...
Фейсбук
Полицията във Варна пусна официално съобщение, че издирва 32-годишният Здравко.
Коментари Харесай

Полицията във Варна обяви официално, че издирва изчезналия Здравко

Фейсбук Полицията във Варна пусна публично известие, че търси 32-годишният Здравко. Ето какво гласи то:
Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна търси Здравко Янков Чакъров, който е в неизвестност от 10 септември 2017 година

Мъжът е на възраст 32 години, висок е 186 см, с едро телосложение и леко прегърбена стойка. Лицето му е продълговато, със светла кожата, има ярко кестенява коса и кафяви очи.
Облечен е с дълги панталони вид "джински "; риза на бели квадратчета с дълъг ръкав, под която носи бежова фланелка с пай ръкав. Обут е със сини маратонки.

Здравко Янков Чакъров е забелязан последно към 16:40 часа на 10.09.2017г. в Морската градина наоколо до Пантеона и от този момент е в неопределеност.

Апелираме към жителите, които имат информация за местонахождението на Здарвко Чакъров да позвънят на на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. 

Припомняме, че през днешния ден бащата на Здравко обасни за Varna24.bg , че синът му е с диагноза параноидна шизофрения. Той не е нападателен към себе си и близките, стига да не бъде предизвикван, сподели още татко му. Родителите на младия мъж имали напълно грижа за него. Според тях той не е в положение да си изиска храна или вода. Жизненоважни били и медикаментите, които взема.

Бащата на Здравко показа, че на 10 септември са се разхождали двамата в региона на Природонаучния музей в Морската градина. Бащата го е оставил за минути, с цел да отскочи до тоалета. Като се върнал синът му към този момент го нямало. Огледал се наляво и надясно, а по-късно хукнал към плажа да го търси. Не го разкрил там и се изкачил до паркинга на Спортна зала, където паркирали автомобила. Там бащата чакал още час, стъмнило се и отишъл в полицията с цел да показа за изгубването на сина си.

Това не е първото изгубване на Здравко. На 16 юни отишъл да хвърли боклука и липсващ за 16 часа.

"Синът ми е като малко дете, доста се опасявам дали е оживял през тези 4 дни. Не сме на себе си от паника ", показа още бащата на Здравко.

Всеки, който може да помогне на фамилията с информация може да се обади с изключение на на тел. 112 и на на следните телефони: 0897620544, 0898950987 и 052331713.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР