Фейсбук Поли Генова призна нещо много неочаквано в ефира на Нова

...
Фейсбук
Поли Генова призна нещо много неочаквано в ефира на Нова
Коментари Харесай

Поли Генова си призна за звучен шамар от незабравим актьор

 Фейсбук Поли Генова призна нещо доста ненадейно в ефира на Нова телевизия. Оказа се, че преди години не какъв да е, а персонално Тодор Колев и удря толкоз гласовит пестник, който певицата помни и до през днешния ден. Това се случва по време на фотосите на филм, в който и двамата са били в основните функции - Поли е била в ролята на дъщерята на Тодор Колев в сюжетната линия.

" Имах удоволствието да работя с Тодор Колев в последните му години... Влизайки в НАТФИЗ " Режисура " един от сътрудниците в курса реши да направи късометражен филм и ме предложения в основната роля. В началото нямах визия защо става тъкмо дума, само че когато той ми сподели " Тодор Колев ще играе татко ти ", аз споделих - " Това ми е задоволително, ок " (смее се). Съгласих се незабавно. И да, имаше такава сцена, в която се караме и Тодор Колев ми забива пестник. И то заплашителен пестник ", признава през днешния ден с усмивка Поли, която в този момент съчетава интензивно професионалните си изяви с майчинството.

" Много е мъчно да съчетаеш динамичността на професионалния живот и майчинството. Досега бях отдадена напълно на работата си. А в този момент към този момент не е по този начин. Едно малко човече зависи от мен. Уча се към момента на този баланс.

Чаровницата бе водещ на церемонията по раздаването на премиите на БГ Радио в Пловдив. А на всяка една от паузите е притичвала при бебето си, което я е чакало в гримьорните.

" Нямам избор. Ако желая нещата да се случват, би трябвало да го направя. Всъщност още първоначално знаех, че ще бъде мъчно, само че би трябвало да съм търпелива... Пея му. Не е удовлетворен. Плаче. Но пък татко му го омайва с песни, макар че не е музикант. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР