Фейсбук Общинският съветник Мартин Златен публикува в социалната мрежа видеоклип, от

...
Фейсбук
Общинският съветник Мартин Златен публикува в социалната мрежа видеоклип, от
Коментари Харесай

Съветник алармира за сериозни проблеми по част от конструкцията на Аспарухов мост

 Фейсбук Общинският консултант Мартин Златен разгласява в обществената мрежа видеоклип, от който е видно, че има съществени проблеми по структурата на Аспаруховия мост във Варна, видя Varna24.bg .

" Това е актуланото положение на 44 годишния Аспарухов мост. Днес се откъсна и поставената железна плоча на фугата тъкмо над мястото където се намирам. Ако АПИ, регионалния шеф Пасев и кмета Портних не се самосезират и не вземат ограничения за незабавен ремонт нищо положително не ни чака ", написа в коментара си Златев.

" Преди дни Аспарухов мост, един от знаците на Варна стана на 44 години. Мост на " междинна възраст " и нуждаеш се от незабавен главен ремонт. Може би дребна част от Вас се интересуват, какво е ситуацията му сега откакто се вършат частични закърпвания и междинния статус на качеството на настилката му се повишава по отношение на останалата част в града ни. Това обаче не е по този начин за 30 000 живущи в р-н " Аспарухово ", както и за хилядите преминаващи дневно до прелестните южни плажове на Варна.

Адмирации за жителите, които още веднъж слагат тематиката за сигурността на Аспарухов мост на дневен ред.

Подкрепям митинга, който се провежда с готовност за цялостното решение на транспортния безпорядък, който се появява с частичните и непоследователни дейности по ремонтите му.

Затова желая да Ви споделя моите фотоси от преди месец и сами да прецените дали прекосяването по моста е безвредно. Наскоро в Италия имаше такава покруса.

Кой ще носи отговорност при очертаващата се злополука! ", написа в различен собствен коментар Мартин Златев на 10 септември поповод от поданици на квартала зад моста на 11 септември.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР