Фейсбук Ники Кънчев създаде истинска суматоха на улицата, пресичайки столичния булевард

...
Фейсбук
Ники Кънчев създаде истинска суматоха на улицата, пресичайки столичния булевард
Коментари Харесай

Ники Кънчев създаде истинска суматоха на улицата със странно поведение

Фейсбук Ники Кънчев сътвори същинска блъсканица на улицата, пресичайки столичния бул. " Дондуков ", написа " ШОУ ". Тв и радио водещият се бе запътил в посока офиса на " Дарик ", където работи, само че преди този момент съумя за нула време да провокира същински безпорядък поради един собствен обичан табиет.

Вместо да пресече булеварда в границите на броени секунди, Кънчев се сети за дългогодишния си табиет да прескача за шанс трамвайни релси и опитва на няколко пъти. Прескочи един път, а след това се върна, с цел да повтори упражнението. И за разлика от водачите в близост, някои от пешеходците откровено се зарадваха на колоритното му държание.

Разбира се, този негов избор не бе посрещнат доста задушевно от останалите участници в придвижването, съсредоточени на пътя, които съвсем не демонстрираха приемливост. Някои от тях незабавно надуха клаксоните, а други, типично по нашенски, непосредствено се " изрекоха " при смъкнат прозорец на автомобила си. Никой обаче не съумя даже да смути журналистът, че да го накара най-малко малко да забърза крачката си. Освен това той се намираше от самото начало в границите на пешеходната пътека, тъй че даже не се трогна от паниката в близост.

Преди години сефтето на това деяние се случва на релсите на Централна гара. Ники взема решение, че това му носи неизразим шанс и не пропущал да го прави, когато има път натам. " Знам, че по релсите към този момент не тече електрически ток, само че не преставам да ги прескачам – за кадем ", удостоверява и самият той.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР