Фейсбук Неуместна песен, изпълнена лично от Слави Трифонов в ефира на

...
Фейсбук
Неуместна песен, изпълнена лично от Слави Трифонов в ефира на
Коментари Харесай

Голям гаф на Слави Трифонов! Пее на детенце Прегърни ме, блуднице...

Фейсбук Неуместна ария, изпълнена персонално от Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви в чест на 7-годишно момиченце, провокира спорни реакции измежду феновете на " Шоуто на Слави “. В предаването на Дългия във вторник вечер още веднъж се изявяваха деца, които вземат участие във формата " Нова звезда “. Той ще тече до 15 април, а част от до момента явилите се на кастинга дребни участници демонстрираха смайващи вокални качества и забележително театрално държание.

Сред тях бе и 7-годишната Цветеа Асенова, която показа пред Слави, че се явява на кастинга му навръх своя рожден ден. Дългия реши да зарадва облечената съвсем като принцеса участничка, изпълнявайки й ария за рождения ден. Слави обаче избра да изпее прекомерно неуместно парче в чест на детето, писа " Уикенд “. Под аранжимента на Евгени Димитров – Маестрото, Трифонов запя любовната си ария " Цвете мое “, като призна пред Цветеа, че песента е написана особено за нея във връзка рождения й ден. Така 7-годишното момиченце чу за себе си следните строфи, част от първия куплет на инак прелестната ария:  "..Добър вечер, скитнице! Добър вечер, блага моя! Прегърни ме, блуднице... “. 

За благополучие дребната участничка към момента не осъзнава смисъла на думата " блуднице “ и бе откровено впечатлена от жеста на Слави. Детето дори призна, че няма да пере рокличката си, с която се яви на кастинга, защото с нея е седяла в стола на Слави Трифонов.

Неуместния привет на Дългия обаче подразни част от аудиторията. Мнозина възроптаха в интернет страницата на " Шоуто на Слави “, че Трифонов не си е дал сметка, че с песента си наскърбява, въпреки и неумишлено детето.

" Да беше й изпял " Зайченцето бяло “, " Мила кукла " Барби “, или пък просто " Happy birthday “. Изпълнението му може да се пояснява дори като педофилско, защото по-късно на няколко пъти сподели на момиченцето, че тя е измежду дребното дами, на които е пял и е посвещавал песни. Да наречеш момиченце " жена “ подсказва също някои неща “, възмущават се по-консервативните телевизионни фенове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР