Фейсбук Недоволство след скандала със заседналия джип в пясъка до вълните

...
Фейсбук
Недоволство след скандала със заседналия джип в пясъка до вълните
Коментари Харесай

Недоволство след скандала със заседналия джип в пясъка на плаж Перла

 Фейсбук Недоволство след абсурда със заседналия джип в пясъка до вълните на плаж " Перла "  край Приморско. Оказва се, че поради случая се проваля републиканско състезание по джет ски. Сигнализираха ни обезпокоените уредници, съгласно които концесионерът им е отказал достъп, тъй като няма законов метод да вкарат джетовете си до водата. А надпреварата е трябвало да се поведе след броени дни. Поканени са участници от разнообразни страни и в този момент незабавно би трябвало да бъдат върнати.

" В понеделник сутринта получихме позвъняване от концесионера, че няма да можем да проведем надпреварата. Причината е, че няма по какъв начин да вкараме джетовете във водата. Над 60 състезатели щяха да вземат участие в конкуренцията ", заяви в ефира на " Здравей, България " по Нова тв, уредникът на надпреварата  Дамян Дринков. Той добави, че по целия свят джетовете се вкарват във водата посредством дърпане от коли 4 по 4 или посредством атевета.

" След случая с джипа, който заседна в пясъка на плажа, към момента не е ясно дали няма да бъдем глобени, в случай че джетовете се вкарат още веднъж по този метод ", заяви концесионерът на плаж " Перла " Лъчезар Захариев.

" Общината е главният спонсор на надпреварата. Ние ще загубим гости поради отменянето му ", поясни кметът на Приморско Димитър Германов.

На плажа към този момент са сложени колове, които стопират влизането на джипове и атевета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР