Фейсбук Наталия Кобилкина се влюби в Лондон, малко след като се

...
Фейсбук
Наталия Кобилкина се влюби в Лондон, малко след като се
Коментари Харесай

Кобилкина разкри кой е най-хубавият любовник

 Фейсбук Наталия Кобилкина се влюби в Лондон, малко откакто се реалокира дружно със брачна половинка и детето си да живее в британската столица. Според родни таблоиди Такис, който бе управител на прочут хотел у нас, е почнал високоплатена работа, а Кобилкина продължава със своите онлайн курсове. Малкият Филип си има детегледачка, за която майка му написа куп суперлативи. 23-годишното момиче приключило право, само че обожава работата с деца. Всеки ден води Филип по паркове, градини, музеи и библиотеки, написа Хотнюз.

" Този град ми е най-хубавият ухажор на света ", написа Кобилкина. И споделя, че любовта към Лондон била от пръв взор - също, каквато била към България сега, в който се влюбила в мириса на шарената сол и в положителните хора у нас. В английската столица обаче било друго - недостъпно и невероятно.

" Откраднах дребни късчета на благополучие в този град ", споделя тя и твърди, че Лондон я прави друга, мощна, интернационална и същинска. " Има място за моите криле ", окуражена е рускинята, която явно е същински жител на света и може да се похвали, че е живяла в родината си, България, която продължава да обича, Гърция и в този момент Англия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР