Фейсбук Напредва ремонтът на сградата на Професионалната гимназия по химични и

...
Фейсбук
Напредва ремонтът на сградата на Професионалната гимназия по химични и
Коментари Харесай

Напредва ремонтът на Професионалната гимназия по химия във Варна

 Фейсбук Напредва ремонтът на постройката на Професионалната гимназия по химични и хранително-вкусови технологии " Д. И. Менделеев “ във Варна, научи Varna24.bg от коментар на кмета Иван Портних, споделен в обществената мрежа.

" Поставена е външна топлоизолация на постройката, сменени са дограмата, хидроизолацията на покрива, ВиК инсталацията. Поздравявам шефа на учебното заведение Руслан Скулев и неговия екип за сполучливо предпазения план по стратегия " Региони в напредък ".

Предстои да бъдат актуализирани санитарните пространства, лабораториите, ще бъде построен асансьор, а дворът на учебното заведение ще бъде преасфалтиран. Ще има две нови спортни стадиони - за волейбол и баскетбол, и фитнес навън.

Междувременно продължава приемът на възпитаници за новата образователна година. Интересни специалности, чудесна база за образование! За компетентност съветник козметични и парфюмерийни биологични артикули и битова химия е планувано дуално образование, взаимно с водеща европейска верига дрогерии. Надявам се новата образователна година да стартира с пълни класни стаи ", написа кметът във фейсбук, където разгласява и фотоси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР