Фейсбук На екзотичен гръцки круиз отплава дъщерята на президента Румен Радев

...
Фейсбук
На екзотичен гръцки круиз отплава дъщерята на президента Румен Радев
Коментари Харесай

Щерката на президента Радев на екзотичен гръцки круиз

Фейсбук На другоземен гръцки круиз отплава дъщерята на президента Румен Радев Дарина. Красавицата избра плажовете на южната съседка, където близо седмица се припича под жаркото слънце. От фотосите в обществените мрежи, които наследницата на Радев качва, излиза наяве, че Дарина е пътешествала с дребна яхта.

Дари разкрива много апетитни форми, а завистници разясняват, че ученичката с лекост може да стъпи на стилния подиум с дългите си крайници. Радева пътува дружно със своя дълготраен другар Иво Димитров. Мнозина заподозряха, че двамата са на любовен воаяж, само че младите са безапелационни, че са единствено другари. За дългогодишната другарска връзка сред двамата подсигурява и майката на Дари - Гинка Кесякова.

Именно тя отхвърли изрично дъщеря й да върти любовни романси. Въпреки че е щерка на висшия главнокомандващ, Дарина няма проблеми да се придвижва без спомагателен конвой, който да я пази и следи. От началото на лятото хубавицата не стопира да обикаля Родината, написа " България Днес ". След като се завърна от гръцката си отмора, тя се насочи по планините. Отново с правилния си другар Иво, Дарина изкачи планина до пловдивското село Равнища. Двамата се снимаха за спомен и даже си направиха идентични краткотрайни татуировки, които да символизират приключенията им.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР