Фейсбук Момченце е пострадало при катастрофа в Добрич, научи Varna24.bg от

...
Фейсбук
Момченце е пострадало при катастрофа в Добрич, научи Varna24.bg от
Коментари Харесай

Вуйчото на блъснато дете в Добрич: Опитват се да потулят случая, с пари всичко става!

 Фейсбук Момченце е потърпевшо при злополука в Добрич, научи Varna24.bg от обява в профила на вуйчото на детето Рифат. Мъжът твърди обаче, че казусът се потулва и показва притесненията си, че виновниците няма да получат полагащото им се наказване. Ето какво споделя мъжът:

" Днес получих доста неприятна вест! Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!!И фрапиращото е, че нито служители на реда, нито лекари не са на страната на детето заради обстоятелството, че водача е българин и е чиновник на един от огромните арендатори в град Добрич. Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди водача, само че няма да стане вашата. Вие сте най-долнопробната паплач за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много тъпо за проваляне на българското общество! Като казах общество имах поради хората, които по някакъв метод пречат да се получи отмъщение. Даже в правосъдна медицина не са им издали медицинско. Моля ви другари споделяйте с цел да видят повече хора по какъв начин се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите. На работа описах на моите сътрудници до каква степен може да се стигне, в случай че имаш пари, че корупцията и рушвета са на доста високо равнище. Детето има разтърсване на мозъка и зъбите му са счупени ", написа мъжът. 

Днес от пресцентъра на полицията в Добрич дойде и формалната информация по случая, която гласи:

На 18 септември, към 08:10 часа е получено известие за зародило ПТП в с. Драганово, обл. Добрич. На място е открито, че лек автомобил " Грейт Ховър " с добричка регистрация, ръководен от 18-годишен мъж блъска ненадейно пресичащ пътното платно 6-годишно момче. Водача на МПС откарва потърпевшото дете до ЦСМП град Добрич. Вследствие на случая, пешеходеца е настанен в МБАЛ Добрич за наблюдаване, диагноза комоцио и контузна рана без заплаха за живота. ПТП е обслужено по административен ред.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР