Фейсбук Младежи от CreatorsDanceCenter организираха дарителска кампания в навечерието на светлите

...
Фейсбук
Младежи от CreatorsDanceCenter организираха дарителска кампания в навечерието на светлите
Коментари Харесай

Младежи от Варна с прекрасен Коледен жест към хора в нужда

 Фейсбук Младежи от CreatorsDanceCenter проведоха дарителска акция в навечерието на светлите Коледни и новогодишни празници, а благородната самодейност бе подкрепена от верига хипермаркети във Варна, научи Varna24.bg .

По самодейност на Христо Хаджимихайлов, началник на центъра, клиенти на магазина даряваха част от закупените артикули за хора в потребност, а стопаните на комерсиалната верига от своя страна удвоиха и утроиха събраните дарения, с цел да зарадват и стоплят повече нуждаещи се варненци.

Ето какво споделиха младежите с положителни сърца след акцията:  

" Събрахме се и организирахме едно от последните си чудеса за тази година и по - особено за Коледа.

Направихме дарове за тези, които имат потребност от помощ под формата на артикули в торбички, а към тях залепихме 10 хубави усмивки обиколени в кутийка и топка за коледна елха. Бихме желали да сме образец за нашите деца и да можем да развием в тях качества, свързани с добротата и мъдростта.

Отне ни цялостен един ден да образуваме група от доброволци от CreatorsDanceCenter, да посетим магазини, да подканим да се включат и външни хора, да обиколим града и да раздадем всичко.

В процеса се включиха дребни и огромни, деца и родители, инцидентни минувачи. Всички те бяха с огромни сърца и започнаха да пълнят количките, които бяхме приготвили.

Успяхме да заснемем някои от тях и бихме желали да ви ги покажем, тъй като това са най - красивите лица, тези които носят усмивка другиму.

Благодарим от сърце на забърканите.

Hristo Hadjimihaylov, Симеон Благоев, Kalina K. Bogoeva; Албена, Мартин и Вики; семейство Сестримски; Ники Иванов; Влади и Надя - Тодорови; Ками и Лони; Stoyan Diana Stoyanovi Теменужка Решовска - психолог и психотерапевт Милен Великов, Silvia Ivanova, Zlatina Ilieva, Antoniq Horozova, Таня Райнова; Nikolai Dimitrov Мира и Ели; Dimo Ivanov и Женя; Вероника и Соня Георгиеви; "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР