Фейсбук Младата жена, открита мъртва в столичния квартал Банишора, е убита

...
Фейсбук
Младата жена, открита мъртва в столичния квартал Банишора, е убита
Коментари Харесай

Безумна ревност след получен СМС е вероятната причина за убийството на Калина

Фейсбук Младата жена, открита мъртва в столичния квартал " Банишора ", е убита от ревнивост. Това оповестиха от прокуратурата за Нова тв. Конкретният мотив за ревността е получено известие във Viber, което мъжът настоял да прочете и да разбере от кого е. След като приятелката му Калина Симова отказала, той се ядосал и я убил. 

Към сегашния миг са събрани задоволително доказателства, че приятелят на убитата жена - Васил Василев, е причинител на убийството. Повдигнато му е обвиняване и е задържан му под стража за 72 часа. След това ще бъде импортирано с искане за непрекъснат арест, оповестиха от прокуратурата.

Мъжът твърдял пред полицията, че не помни нищо. Пил успокоителни, след което направил опит за самоубийство с въздушна пушка, само че има единствено драскотина. В момента той е в " Пирогов " в устойчиво положение. След като умъртвил приятелката си, 23-годишният мъж написал известие на татко си, че се е скарал с нея, тя паднала и посиняла. Написал му още, че има намерение да се самоубие. Бащата подал сигнал на телефон 112.

Това е вторият опит за самоубийство на Васил. Преди две години, след скандал с негова партньорка, още веднъж декларирал пред околните си, че има желание да отнеме личния си живот.

Жертвата и убиецът се познавали от три месеца. Почти незабавно заживели дружно в жилището на младата жена - 26-годишната Калин Жената беше открита в апартамент с голям брой следи от принуждение, в това число и от душене. Васил бил в прилежащата стая. Когато полицията пристигнала на адреса, вратата била заключена и се наложило да бъде срязана. 

Само за предходната година в България са убити 35 дами. Това регистрират по медийни изявления от Българския фонд за дамите. А от началото на 2019 година жертвите към този момент са две. Данните демонстрират, че всяка четвърта българка е жертва на домашно принуждение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР