Фейсбук Млад варненец, който мнозина познават заради странния белег на лицето

...
Фейсбук
Млад варненец, който мнозина познават заради странния белег на лицето
Коментари Харесай

Младеж от Варна се нуждае спешно от помощ за лицево-челюстна операция

Фейсбук Млад варненец, който мнозина познават поради странния белег на лицето му, се нуждае от помощ, научи Varna24.bg . Ето какво показа сътрудник на майката на младежа:

" Колеги, Витя, синът на нашата колежка от варненския спектакъл Маша Александрова, аз я зная като Маша Коритко, има потребност от помощ. Маша не е актриса, само че е посветила, отдала е огромна част от живота си на театъра, по този начин, както и ние го вършим. Приятели, една майка, която през целия си живот е неразделно до детето си, има потребност от помощта ни, с цел да може то още веднъж да диша обикновено, да приказва обикновено, да спи обикновено, да е пълностоен човек. Без удивление разбрах, че страната в лицето на НЗОК е абдикирала от задължението си да оказва помощ. Нека помогнем ние. Операцията би трябвало да се случи при започване на април, по-късно и температурните разлики ще са в спънка за възобновяване. Публикувам по- долу апела за помощ на Маша. Ние сме на ход:

Здравейте, другари! Повечето от вас познават персонално синът ми Виктор и знаят за неговия здравословен проблем. Състоянието му стартира да се утежнява от 2008 год., откакто беше атакуван на улицата за обир. От ударите хемангиома се задейства, устните му станаха големи. Нарушиха се говорът, храненето, дишането, сънят му, което наложи консулти с десетки лекари - експерти от България, Франция, Германия. 

Всички бяха единомислещи, че положението ще продължи да се утежнява и че незабавно би трябвало да се извърши лицево челюстна реорганизация, само че в Европа не се откри доктор, който да е в положение да образува екипа, необходим за комплицираната интервенция. 

Болницата в Истанбул и проф. Хакан Агър одобриха това предизвикателство и обявиха, че могат да съберат четирите екипа, нужни за осъществяването на интервенцията. Тя ще коства 28 000 евро, които би трябвало да съберем до края на месец март 2019 година. 

Турция обаче е страна отвън Европейския съюз и затова НЗОК ни отхвърли финансиране.

За мен и фамилията ми е непостижимо да заплатим цената на интервенцията.

Горещо ви апелирам да отворите сърцата си и да дарите, с цел да помогнем на Витя! "

Дарителската банковата сметка е: 

IBAN: BG32 BPBI 7945 1085 5219 01 в Пощенска банка 

PayPal - https://www.paypal.me/ViktorKoritko

Revolut - BGN/EUR/USD - IBAN: GB62 REVO 0099 7052 3060 16 BIC:REVOGB21 "

Титуляр на банковите сметки е Виктор Сергеев Коритко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР