Фейсбук Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата

...
Фейсбук
Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата
Коментари Харесай

Феновете бесни на Иван и Андрей заради правилата на Фермата: Това е гавра с Милена и Стоян!

 Фейсбук Милена и Стоян още веднъж са тандем като ратаи на седмицата в предаването " Фермата ". Това стана ясно след снощното издание на шоуто. “Щастлива съм, че съм аргатин. До края остава ужасно малко време. Аз избирам тялото ми да се настрои към тези условия на открито, студените. За мен ратайството в този миг е извънредно ползотворно ", показа Милена.

Надежда уточни Стоян за аргатин от мъжете не тъй като отстрани Митко, а тъй като може да готви. Надя се тормози, че има опция Милена да саботира ратайските си отговорности и разчита на Стоян.

Фенове на предаването обаче все по-масово недоволстват поради разпоредбите на играта. Ето и една дребна част от мненията, оповестени в обществената мрежа Facebook и по-специално в формалната страница на риалитито:

" Здравейте, почитатели на предаването! Мислите ли, че продукцията заслужават да им създадем цялостен протест на финала, като не гласуваме? Моето мнение е, че този път си го заслужават ".

" По-злобни и гадни от Надежда и Калоян няма! След този сезон на " Фермата " към този момент няма да виждам тия нагласени истории. Останаха за финала отрепките. Тъпата ямболска кифла, тарикатчето Петър, все " тим юнаци ". Милена би трябвало да завоюва! И Стоян ме разочарова с нагаждачеството си! "

" Трябваше да се приложи правилото да не си фермер повече от веднъж, до момента в който не минат всички други ".

" Този сезон на " Фермата " е цялостно отчаяние. Слушаме единствено тъпизмите на трите " квачки " /Надя, Мария и Ванчето / и " петелът " Калоян, които се считат за богоизбрани за " Фермата ", а другите били недостойни или са били на посетители. Не видях никаква приемливост, морал и просветеност в държанието на Надя, Мария и Калоян от самото начало. Те са едни жалки дребни, злобни, пошли човечета. Този сезон нито един фермер не сподели лидерски качества. Това е сезонът на разединението ".

" Продукцията... това е подигравка с Милена и Стоян. Примерът, който показвате, е душевен тормоз над тези хора. Жалко е, тъй като това се вижда в обществото, в учебните заведения, на улицата... Който печели, ръководи! Надя не е ходила на двубой!? Какъв фермер? Пълна деградация! ".

" Пълен неуспех на Сезон 6. Защо продукцията не се намеси? Как може едни и същи хора да са ратаи и да ги пращат на двубой? Надежда ще отиде непосредствено на край, без да заслужава. Защо позволихте Калоян и Петър да ръководят през целия сезон? На дуелите ясно се вижда Иван и Андрей кого поддържат. Откъде Надежда има толкоз познания да печели постоянно имунитет от ратайство? "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР