Фейсбук Месец след като известният журналист Марио Трифонов бе открит мъртъв

...
Фейсбук
Месец след като известният журналист Марио Трифонов бе открит мъртъв
Коментари Харесай

Тъжно! Цял месец няма кой да погребе известният журналист Марио Трифонов

 Фейсбук Месец откакто известният публицист Марио Трифонов бе открит мъртъв в дома си на 14 декември, той към момента не е заровен. Припомняме, че тъжният завършек на 52-годишния мъж, който бе име в публицистиката и в светските среди, потресе мнозина. Тъжното е, че той няма и никакви родственици и по тази причина над един месец не може да бъде заровен. 

Процедурата е в сходни случаи да се изчака един месец, в случай че не се появи негов непосредствен, то тогава общината провежда служебно заравяне. Приятели на Марио Трифонов оповестиха във фейсбук, че сбогуването с него е на следващия ден, 15 януари, от 11 часа в столичния храм " Света Троица " на бул. " Константин Величков ".

Разноските по погребението се поемат от общината, а сътрудници и другари на журналиста поемат разноските за опелото в църквата, написа лупа.бг.

Марио Трифонов бе измежду ярките пера в българската публицистика. Роден е на 18 ноември през 1967 година в София. Работил е в малките екрани " Триада “, " Евроком “ и " 7 дни “, в радиата " Атлантик “ и " NET “. Бил е основен редактор на дамските списания “BEAUTY “, " За дамата “, " На живо “, на мъжкото " Mr. BiG “. Той списваше личния си блог със закачливото име " Шантиклер “ – дума, която се ражда през 30-те години на предишния век в Русе и е била употребена като шеговито мигане към всяка фешън оригиналност.

Автор е на женския разказ " Най-добрата в играта “, в който пресъздава своите усещания от света на списанията и модата.

За страдание последните няколко години са били много мъчителни за Марио Трифонов. Останал без работа, той обезверено търсил разновидности да стартира още веднъж някъде да написа. Други споделят, че бил в меланхолия, а в последно време имал и проблеми със сърцето и месец преди да почине бил в болница.

Дни преди да бъде открит мъртъв, е умряло и обичаното му куче, с което били неразделни. Нежна душа, надарен публицист, необикновен публицист, прелестен човек - тъкмо по този начин ще го запомнят тези, които го познаваха. Някои от тях имат подозрения, че Марио Трифонов самичък е поставил завършек на живота си, а други считат, че си е отишъл от недостиг и е получил раздор на сърцето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР