Фейсбук Криминално проявеният Иван Милин, по прякор Милиното, е човекът, който

...
Фейсбук
Криминално проявеният Иван Милин, по прякор Милиното, е човекът, който
Коментари Харесай

Арестуван при спецакция срещу дрогата Иван Милиното е гърмял в Приморско

Фейсбук Криминално проявеният Иван Милин, по прякор Милиното, е индивидът, който подвигна на крайник полицията в Приморско поради среднощна пукотевица. 29-годишният татуиран юначага е добре прочут на органите на реда в Югозападна България. Преди 2 години той е задържан в Банско дружно с още трима при профилирана полицейска акция против разпространяването на опиати. По време на интервенцията ченгетата претърсват няколко адреса в зимния курорт, където откриват богат подбор дрога. Милиното обаче изкарва единствено 3 дни зад решетките и е пуснат от съда, защото в него не са открити опиати.

Иван Милин се прочу преди няколко месеца, откакто от неговата и на съдружниците му плантация за криптовалута в Гоце Делчев бяха отмъкнати скъпи машини, оповестява " Флагман ". Ударът за 40 бона бе осъществен в края на май от двама маскирани, само че мощностите бяха открити единствено броени часове по-късно от полицията.

Явно 29-годишният Иван Милин от Разлог има съществени приходи, защото показва забележително богатство. Това се вижда при един бърз обзор на профила му във Facebook, където Милин не стопира да се щрака от разнообразни заведения по Южното Черноморие. Освен черното " Порше ", предприемачът има и мощен " Мерцедес " G класа в същия цвят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР