Фейсбук Жестока вест попари журналистическите среди във Варна. Колегата Георги Александров

...
Фейсбук
Жестока вест попари журналистическите среди във Варна. Колегата Георги Александров
Коментари Харесай

Трагедия във Варна: Журналистът Жоро Александров е открит удавен във Варненското езеро!

 Фейсбук Жестока новина попари журналистическите среди във Варна. Колегата Георги Александров е открит удавен наоколо до дефектиралата тръба във Варненското езеро, научи Varna24.bg .

Тялото му е намерено през вчерашния ден в 17.20 часа във водите на езерото, оповестиха за медията ни от пресцентъра на полицията във Варна. По случая е формирано досъдебно произвеждане, допълниха от там.

В последните години журналистът работеше като пресаташе на Община Девня и и публикуваше своите непримирими журналистически следствия и мнения на страниците на своята страница " Девня антична и съвременна " във фейсбук. 

Често прям до болежка, непримирим с всеки фалш и неправда, Жоро беше от дребното хора, които умееха да споделят истината в очите, да имат своя позиция и да я пазят.

След разразилия се спор има или няма еко злополука във Варненското езеро, Георги е ходил не един път, с цел да прави свое изследване на място. В собствен коментар от 20 май той изяснява, че на 17 май няколко часа е следил езерото и " устието " му с морето.

" Цветът на водната повърхнина бе естествен и по тази причина не счетох за належащо да фотографирам ", оповестява Жоро в 11.33 часа на 20 май.

Как се е стигнало до нещастието ще откри следствието на полиция и прокуратура. 

Зад гърба си Александров има богат опит като публицист в радио Дарик, основен редактор на " Топ вести " и сътрудник на bTV и Нова телевизия.

Погребението ще е утре- 24.05.2020 г от 10:10 часа в Гробищен Парк - " Кантар " (новото Аспаруховско гробище).

Varna24.bg изрича най-искрени съболезнования на околните на Георги Александров.

Светъл да е пътят ти оттатък, Жоре!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР