Фейсбук Инцидент е на път да провали тв трансфера на годината.

...
Фейсбук
Инцидент е на път да провали тв трансфера на годината.
Коментари Харесай

Продуцентите на ВИП Брадър изтръпнаха заради инцидент с топ участничка

Фейсбук Инцидент е на път да провали тв прехвърлянето на годината. Николета Лозанова е била призната в болница  с изкълчен крайник преди няколко дни. Източници на  " България Днес “ потвърдиха, че Лозанова се е оплакала от болки в глезена. Любимият й Николай Михайлов се погрижил за нея и незабавно я завел в лечебно заведение в комплекса " Царско село “. До банкет в болница не се е стигнало, а по какъв начин е станал случаят не е ясно.

Заради навехнатия крайник на брюнетката, продуцентите на ВИП Брадър от дни са на нокти. Ако контузията се окаже по-сериозна може да заплаши влизането на Николета в шоуто. След години договаряния този път присъединяване й е съвсем несъмнено. Продуцентите и НиЛо сега прецизират последни елементи към престоя й. Според последна информация тя ще се появи за две седмици в шоуто. Именно поради нейното наличие целият сезон е под наслов " Женско царство “. Николета ще е царицата, която ще командва в къщата. За тази й роля Николета безусловно извива ръцете на продуцентите от години. Категорична е, че с изключение на голям хонорар, с цел да влезе в къщата, мацето желае централна роля, както и излъчените фрагменти да бъдат подбрани по този начин, че никога имиджът й секссимвол да не се оронва.

" Николета има цялостен куп условия за фризьори, гримьори, които ще се грижат от самото начало за нея, Ако има и най-малка болежка в крайници, няма да влезе въобще, с цел да не я гледат накуцваща “, издават от предаването. Сумата, която прибира от предаването е 250 000 лв., издават осведомени с финансовата част на ВИП Брадър.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР