Фейсбук Хазартният бос с куп обвинения Васил Божков замеси името на

...
Фейсбук
Хазартният бос с куп обвинения Васил Божков замеси името на
Коментари Харесай

Скандалът се разраства! Божков замеси и пиарката на Борисов в интригата

 Фейсбук Хазартният необут с куп обвинявания Васил Божков замеси името на началника на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова в ежедневните си фейсбук " разкрития ". 

Според днешното му съобщение пиарката на премиера Бойко Борисов е била ежемесечен посетител при него в офиса му на " Московска " 43, като пратеница на министър-председателя. 

" През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул. “Московска “43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли най-малко малко достолепие да кажеш за какво я пращаше? ", пита Божков посредством обществената мрежа. 

Цветомир Найденов реагира на изказванията на Божков и дефинира това като следващата неистина като разри няколко имена на девойки, които е виждал при Божков, някои от които доста известни, написа Блиц.

" Как пък не съм го засичал това момиче?! Лилана, Блага, Лиляна, Аксиния, Мария...... тези съм ги засичал в офиса ти. Трябва да се питат секретарките ти, че ти доста лъжеш! Като почна, че си на Балканите, на половин час път, че си давал по 60 млн подкупи за всички, без никой от съдружниците да знае....за какво ли още не излъга ", написа Найденов в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР