Фейсбук Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в

...
Фейсбук
Фолкпевицата Кали хич не си поплюва и сменя мъжете в
Коментари Харесай

Кали бременна от нов мъж, чака четвърто дете?

 Фейсбук Фолкпевицата Кали никак не си поплюва и сменя мъжете в живота си по-често от дамските си превръзки. Изпълнителката на " Като те почна " без срам зарязва мъжете си и хуква към идващия. Точно по този начин се случи и неотдавна, когато заряза бащата на третия си сини се хвана с много по-млад от нея ухажор.

Певицата има трима синове от трима разнообразни мъже. За първия не се знае съвсем нищо, вторият - Антон Краус, я гледаше като писано яйце, само че тя реши да заживее със ски инструктора Владимир. Реши се и роди и от него и нещата изглеждаха повече от чудесни.

От близо година Кали върти обич с мъж на име Анастас, който съвсем на половина на нейните години. Всички си мислеха, че нещата сред тях не са съществени. " Блиц " научи бомбастична вест, съгласно думите на другарка на Кали, тя била заченала от новия си обичан и напълно скоро ще усили фамилията си с четвърти правоприемник от четвърти мъж. Думите на нейната приятелка се удостоверяват и от обстоятелството, че от известно време певицата е спряла цигарите и алкохола.

Кали и Анастас заченали наследника си през лятото, когато се отдали един на различен. Кали изгонила огромния си наследник от вкъщи си, защото бил пълновръстен и трябвало да се оправя самичък с живота. Другите си две деца пратила при бащите им за лятото.

Напоследък кариерата на Кали замира и тя е решила да хване и последния трен за забременяване и да върже още един богат мъж. Певицата може да е спокойна, че бащите на синовете й ще се погрижат за тях и ще им подсигурят бъдещето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР