Фейсбук Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с

...
Фейсбук
Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с
Коментари Харесай

Промяна в шестото издание на Гласът на България

Фейсбук Една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас, с опит в оценяването на музикални гении – Михаела Филева, ще се причисли към звездния състав от треньори в шестото издание на " Гласът на България " напролет на 2019 година по bTV.

27-годишната певица, текстописец и инфлуенсър ще седне на един от емблематичните червени столове в търсене на най-хубавия глас на България паралелно до обичаните на цялата страна треньори – музикантът и продуцент Владимир Ампов – Графа, рок-легендата Иван Лечев и поп-фолк дивата Камелия.  

" Присъединяването на сполучлив млад реализатор като Михаела Филева към звездите на " Гласът на България " е естествено продължение на поредицата от триумфи и еуфория, които провокираха последните издания на шоуто.  Тя ще придаде нова динамичност в треньорския състав и ще направи борбата за гении още по-оспорвана и занимателна ", разяснява Ангелина Белчева, управител " Локални продукции “ на bTV и продуцент на " Гласът на България ".    

" Познавам Михаела като музикант и имам вяра, че нейната персонална история и силата, която излъчва, ще вдъхновят младите гениите да покажат най-хубавото от себе си на сцената на " Гласът на България “ и ще им помогне да повярват в фантазиите си. Вярвам, че има с какво да изненада и нас, треньорите “, разяснява носителят на треньорската корона от последните два сезона Иван Лечев.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР