Фейсбук Добромир Тодоров, бащата на Ванко, сподели какво се случва със

...
Фейсбук
Добромир Тодоров, бащата на Ванко, сподели какво се случва със
Коментари Харесай

Бащата на Ванко сподели какво се случва с детето му в германската клиника

 Фейсбук Добромир Тодоров, бащата на Ванко, показа какво се случва със синът му, който с помощта на събраните средства бе превозен за лекуване в немска клиника.

Varna24.bg напомня, че детето оцеля при злокобната злополука край Долище, в която починаха неговите майка и баба, само че остана дълго в будна кома в клиниката по неврохирургия към МБАЛ  " Св. Анна ", където бяха положени големи грижи за него. Ето какво споделя Добромир:

" Здравейте, близки, другари, познати, непознати, ДОБРОДЕТЕЛИ на Ванко и фамилията ни!

Благодарим Ви, че сте до нас и изпращаме нашата Благословия към Вашите фамилии!

Благодарение на Вас и Вашата поддръжка Ванко се храни с гастростома и към този момент доближи тегло от 31,600 кг. Все още се правят редица проучвания, които скоро ще ни покажат какво тъкмо е положението на Ванко.

Направен е скенер на таза, ядрономагнитен резонанс, откриха бактерия, нови проучвания ще се създадат началото на февруари. Откриха камъни в бъбриците и пикочния мехур и за тях се поставят грижи за в този момент самичък изхвърли два  Прилага се ежедневна рехабилитация и с него работи и логопед.

Благодаря Ви и за това, че сте поддръжка и за другите ми две деца, които ни чакат в България- Васко и Емо. Благодаря на девойките, които са непрекъснато разполагаем и до моята майка, която се грижи за двете ми деца, до момента в който ние с Ванко сме в клиниката в Германия!

В дарителската сметка на Ванко все още има налични 103029.01лева, в разплащателната сметка, която е на мое име 29243лева, а по платформата ХелпКарма 5232.76ЕВРО.... Със събраните средства БЛАГОДАРЕНИЕ на всички Вас се надявам, че ще успеем да покрием идните разноски, само че в случай че се наложи да се удължи престоя за по-дълъг интервал...ще разгадавам на Вашата поддръжка...

Бъдете здрави! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР