Фейсбук Днес жената от тежкия инцидент в Пловдив е починала. Това

...
Фейсбук
Днес жената от тежкия инцидент в Пловдив е починала. Това
Коментари Харесай

Почина блъснатата в Тракия жена, зад волана е бил синът на шефа на НАП Пловдив, арестуван е!

 Фейсбук Днес дамата от тежкия случай в Пловдив е умряла. Това оповестиха от пресцентъра на УМБАЛ " Свети Георги " за читателите на Plovdiv24.bg . Припомняме формалната информация от Министерство на вътрешните работи:

" Минути преди 21,00 часа нощес на тел. 112 било обявено, че пред блок в жк " Тракия “ пресичаща пътното платно пешеходка с неустановена идентичност била блъсната от лек автомобил " Мерцедес “, чийто лидер напуснал местопроизшествието. Незабавно по случая почнала инспекция от чиновници на бранш " Пътна полиция “. 

Изяснено било, че потърпевшата е 78-годишна, настанена е в болница в тежко положение. Взета й е кръвна проба за химически разбор. Малко по-късно е  издирен и водачът на колата, който е на 20 години. Тестван е за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Разследващ служител на реда продължава работата по фактическата конюнктура към случая ".

Преди минути " Шоу " заяви, че Ивайло Найденов - синът на шефа на Национална агенция за приходите Пловдив Венелин Найденов, е задържан. Белезниците са щракнали на ръцете на 20-годишния " баровец ", който е незает, откакто през днешния ден умря 78-годишна жена, която той е блъснал на пътя.

Установено е, че лидерът на мердецеса, който безусловно е помлял пенсионерката, е точно Ивайло Найденов. Оказва се, че това не е първата сходна демонстрация на младия мъж. Той и преди е бил глобен за нарушавания на закона за пътищата. Получавал е административни санкции. Разследващи оповестиха още, че в кръвта на Ивайло няма алкохол и дрога. Засега синът на шефа на Национална агенция за приходите Пловдив е задържан за 24 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР