Фейсбук Джип затъна в пясъка на плаж Перла в Приморско. Клип

...
Фейсбук
Джип затъна в пясъка на плаж Перла в Приморско. Клип
Коментари Харесай

6000 лв. глоба грози шофьора, който затъна с джипа си на плаж Перла в Приморско

 Фейсбук Джип затъна в пясъка на плаж " Перла " в Приморско. Клип сниман от туристи на плажа демонстрира по какъв начин тежката машина не може да излезе от водата, откакто е закарала джет до там. В опит да бъде изтеглен джипът на плажа е докаран даже и екскаватор. Министерство на туризма ще наложи незабавно санкция на концесионера, поради допускането на автомобила на територията на плажа до водата.

В ефира на " Здравей, България " по Нова тв концесионерът на плажа Лъчезар Захариев изясни: " Това се случва през вчерашния ден по обяд, когато в действителност плажът е цялостен. Въпросният извършител е минал през всички забранителни уреди, които сме сложили на плажа. Не е отразил табелите за запрещение за прекосяване на транспортни средства, за джипове, за АТВ-та и мотори. Не е спазил и забележката на момчето, отговорно за моторния кулоар да не влиза с автомобила си. Дал е " мръсна газ " през тези 20 м и по-късно в границите на 15 секунди джипът е заседнал ".

Самият плаж е 130 хиляди кв. м мъчно могат да се опазят, добави концесионерът. По думите му незабавно откакто е направил нарушаването, на лидера са снети показания.

Явор Шишков от Министерството на туризма съобщи, че ведомството се е самосезирало от репортажа по медиите. Ако установим, че има несъблюдение на контракта, на сдружението концесионер ще бъде наложена санкция в размер на към 6000 лева

" Глобата, без значение от цената и размера й, постоянно е доста, защото на процедура  ние с изключение на този метод – посредством табели, посредством устни забележки, ние други юрисдикции за отбрана на плажа нямаме ", сподели още концесионерът Лъчезар Захариев.

Очаква се към 11 часа на мястото да дойде и министър Николина Ангелкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР