Фейсбук Да попаднеш на стоманена игла в пържолата си. За инцидента

...
Фейсбук
Да попаднеш на стоманена игла в пържолата си. За инцидента
Коментари Харесай

Свиневъд за иглата в месото: Потресен съм! Не изключвам кавга между работодател и работник

 Фейсбук Да попаднеш на стоманена игла в пържолата си. За случая заяви фотографът Васил Къркеланов. Той е направил и фотоси на " находката ". Иглата е дълга съвсем 4 см и е била забита в парче месо, купено от супермаркет. От Агенцията по сигурност на храните оповестиха, че ще стартират цялостна инспекция по случая.

" Като човек, който употребява свинско месо, съм покъртен от тази обстановка. Като експерт считам, че месото към иглата не е реагирало по този начин, както би следвало, в случай че тя е попаднала, когато животното е било живо. При попадане на непознат обект в тялото на прасето би трябвало да се появи капсула, която в тази ситуация не видях. Надявам се, че това не е смешка на някой човек по веригата ", разяснява свиневъдът Венцислав Славов пред Нова тв.

" Има така наречен тумблери, които се употребяват за окрехкотяване на месото. Възможно е тази игла да е оттова. Съмнявам се обаче, че някой нещо е направил. Не изключвам свада сред шеф и служащ ", добави Славов.

" Някои от месата могат да се третират за окрехкотяване. 99% от българското месо не се обработва с никакви артикули. Обработените меса са по-скоро замразените, които минават през обработка за ободряване и овкусяване ", уточни още Славов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР