Фейсбук Близки на отвлечено от дилър и зверски пребито момиче от

...
Фейсбук
Близки на отвлечено от дилър и зверски пребито момиче от
Коментари Харесай

Търсят кръводарители от Варна за отвлечено и зверски пребито момиче

Фейсбук Близки на отвлечено от дилър и свиреп пребито момиче от Добрич търсят незабавно кръводарители от рядката група АВ негативна от Варна, Добрич и района, научи Varna24.bg

Ето и техният апел:

" Приятели, нужни са още две банки кръв, помогнете! Може от Добрич, Варна, Балчик и Тервел. Спешно е! В Добрич 18 годишната Виктория Кирилова Георгиева е била отвлечена 20 дни. Намерена е дрогирана, пребита с голям брой кръвоизливи. Спешно се търси АВ (-) негативна - единствено такава. Снощи са прелели последната банка и към този момент в центъра нямат такава кръв. Момичето е на ръба. Кръв може да се подари в Добрич или Варна. "

Виктория е била отвлечена и е оповестено за общодържавно търсене от майка си. Похитителят й е 32-годишният Мирослав Д., който е дилър. Открита е инцидентно при полицейска акция против разпространяването на опиати. 

Ето и формалната информация от полицията в Добрич по случая:

На 24 юли, към 14.00 часа в град Добрич е била осъществена инспекция на М.Д. (32 г.) от град Добрич. В хода на инспекцията е открита суха тревна маса, с тегло 15,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис.

В изискванията на необходимост е осъществена инспекция на апартамент, населяван от М.Д. по ул. " Ал. Стамболийски " в град Добрич. В хода на инспекцията в жилището са открити електронни везни и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин.

В жилището е открита в несъответстващо положение момиче на 18 години, което е държано срещу волята си. Същото е настанено в МБАЛ-Добрич.

С полицейска мярка за период от 24 часа М.Д. е арестуван в Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Добрич. Мярката му за задържане е удълъжена на 72 часа. Материалите по случая са докладвани в районна прокуратура Добрич. Повдигнати са две обвинявания. Работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР