Фейсбук Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събира на сцената на Grand

...
Фейсбук
Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събира на сцената на Grand
Коментари Харесай

Концертът Заедно за Ванко“ събира десетки деца и артисти днес във Варна

 Фейсбук Благотворителният концерт " Заедно за Ванко “ събира на сцената на Grand Mall десетки деца и актьори в помощ на Иван Добромиров Тодоров. Спектакълът, който цели да притегли внимание и поддръжка от допустимо най-вече хора, е през днешния ден 18 ноември, понеделник, от 18 часа. Десетки дребни артисти, танцьори и акробати, както и звездите от " Тутурутка “, магът Арсен и Атанас Кателиев – победител в " Гласът на България “, дават своята поддръжка за идеята със театър.

" Заедно за Ванко “ цели да се съберат средства за 14-годишното момче, което стана жертва на тежка злополука през юни. Той загуби майка си и баба си и в този момент е в положение на будна кома. За лекуването на Ванко са нужни 78 000 евро – непостижими за фамилията му.

В концерта на 18 ноември първи ще се включат съотборниците на Ванко от Спортен клуб по кикбокс и муайтай " Боил “, където той тренираше. Спектакъла в Grand Mall ще открие " Гайдарски оркестър “ от НУИ " Добри Христов “, ще се изявят също артисти и инструменталисти от учебното заведение по изкуства. Деца от Арт работилничка " Златни ръчички “, център " Мама знае – занималня за деца в твоя град “, Център за изкуства " ПИ Арт “, най-малките от танцов състав " Маргаритка “ ще играят и пеят в поддръжка на Ванко. В пъстрата стратегия се включват клуб " Огледало “ с типичен танци, темпераментните танцьори от клуб " Фолклорна магия “, Ориент клуб " Халея “, " Весели щурчета “. Деца от " Роберта балет “ и групировка " Балкански ритми “ също ще се опитат да възпламенят публиката да поддържа идеята за помощ на потърпевшото дете.

С сила и ефектни осъществявания ще се включат Варненската айкидо академия и Акробатичен клуб " Акро старс “. Изкуството си ще покажат артистите от Angel voices. Специален участник в благотворителна акция е Работилничка " Щастие “.

В концерта " Заедно за Ванко “ магът Арсен ще покаже най-хубавите си вълшебства, глас ще извиси и националната певица Мария Иванова. Обичаният от публиката победител в тв формата " Гласът на България “ и горделивост за Варна Атанас Кателиев ще бъде звездата в програмата. Ярък край на спектакъла ще сложат майсторите на огненото шоу от " Палячи “.

Всеки може да изрази своята съпричастност и да даде своя дребен, само че скъп принос за Ванко, като се включи с дарения в акцията. В Grand Mall ще бъдат ситуирани кутии за дарения и ще има информация за дарителските сметки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР