Фейсбук Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,

...
Фейсбук
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:виж ощеНамерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Уникалната младежка инициатива Бабите плетат за децата стартира във Варна 

 Фейсбук Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.Уникалната младежка самодейност " Бабите плетат за децата ", за която Varna24.bg заяви преди време, към този момент набира почитатели и фенове



Идеята е на младежи от Студентски съвет към Варненския свободен университет, която ще сплоти две генерации и няколко институции в обща идея - внимание и помощ към нуждаещите се деца, заяви за медията ни Сали Светославов, част от екипа по реализирането на благородната идея.

Студентите на ВСУ " Черноризец Храбър " ще работят в партньорство с Ученическия парламент на СУ " Любен Каравелов " - гр. Варна. Инициативата е подкрепена и от кмета на регион " Аспарухово " Ивайло Маринов.

В плетенето на топли бабини пуловери и жилетки ще се включат пенсионерските  клубове " Надежда ", " Хан Аспарух ", " Джанавара " и " Галата " във варненските квартали " Аспарухово " и " Галата ".

Кампанията ще продължи от 20 ноември до 20 декември, а изплетените облекла ще бъдат раздадени на децата в навечерието на Коледа.

Ако желаете да дарите прежда, може да се свържете със Студентски съвет на ВСУ или да пишете на www.facebook.com/studentVFU
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР